Over een paar weken is het zover, het M.O.P. tentfeest 2022 vindt dan eindelijk plaats. Na een aantal jaren waarin er door corona vrij weinig mocht gebeuren gaan wij samen met jullie proberen er weer een leuk feestje van te maken. Voor diegene die het gemist hebben, het tentfeest vindt plaats van 24 tot en met 28 augustus. Deze brief is bedoeld om jullie wat meer informatie te geven over de activiteiten tijdens het tentfeest.

KAARTEN TE KOOP!

Toegangskaarten zijn sinds een paar weken te verkrijgen op onze site: www.mopmakkinga.nl

Met optredens van Proost, Starstruck maar ook artiesten als Donnie en Mental Theo belooft het een groot spektakel te worden. Ook niet te vergeten de coverband Orange River (met een aantal Makkingasters in zijn gelederen) die op zondag optreedt.

KINDERMIDDAG

Tijdens de kindermiddag op woensdag 24 augustus hebben we voor de kinderen tot en met 12 jaar de grote M.O.P. speeltuin! Er is de mogelijkheid om vrijblijvend aan verschillende spellen deel te nemen. Met onder andere Jenga XL, Clownskop gooien een springkussen en andere spelletjes is er voor eenieder wat te beleven. Ranja en chips zal door de M.O.P. worden verzorgd. Het begint om 14:00 uur en om 17:00 uur sluit ‘de speeltuin’. Opgave is niet nodig.

GEZELLIGE MIDDAG

Omdat het volksdansen niet meer bestaat, maar wij deze middag niet verloren willen laten gaan, hebben we ervoor gekozen om op deze middag nog steeds iets te willen organiseren voor alle inwoners van het dorp. Donderdagmiddag geven wij aan eenieder die naar de tent wil komen de mogelijkheid om gezellig met elkaar te kletsen. Ook staan er verschillende activiteiten op het programma waaronder boerenmidgetgolf, klaverjassen en sjoelen. Koffie en thee zal door de M.O.P. worden verzorgd. Alle andere dranken kunnen bij de bar worden gehaald! Iedereen is natuurlijk van harte welkom op deze middag, JONG EN OUD!

BARBECUE

Na de gezellige en drukke vorige editie van de dorpsbarbecue hebben wij besloten om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. De barbecue zal plaatsvinden op zondag 28 augustus. De inloop is om 15.00 uur en het zal rond 19.00 uur eindigen. De kosten voor volwassenen bedragen €10 euro p.p. en voor kinderen is het €5 euro p.p.

Opgeven kan via onze email adres: inschrijven@mopmakkinga.nl

Graag aangeven met hoeveel personen u aanwezig bent en het aantal volwassenen en/of kinderen. Betalen doe je op de dag zelf. Graag zo snel mogelijk opgeven in verband met de bestellingen.

VOLLEYBAL + BUURTSPELLEN

Voor de buurten die zich nog niet ingeschreven hebben, dit kan nog via het volgende emailadres: tentfeest@mopmakkinga.nl

VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA Z.O.Z.

Tijden Tentfeest Makkinga 2022 

Woensdag 24 augustus:  

14.00     Kindermiddag  

18.30     Buurtvolleybal 1e ronde

Donderdag 25 augustus:  

14.00     Gezellige middag

18.30     Buurtvolleybal finaleronde, aansluitend Battle of the DJ’s

Vrijdag 26 augustus:  

20.30     Coverband Proost & Donnie + DJ’s Dirk & Jan  

Zaterdag 27 augustus:  

13.00     Buurtspellen  

20.30     Coverband Starstruck + DJ’s Dirk & Jan  

Zondag 28 augustus:  

15.00     Dorpsbarbecue

20.30     Coverband Orange River & Mental Theo + DJ’s Dirk & Jan