Op tweede paasdag (dit jaar 13 april) organiseert Stichting Autocross Makkinga (onderdeel van de Makkingaster Oudejaarsploeg) traditiegetrouw een autocross. Tijdens dit landelijke evenement strijden diverse coureurs tegen elkaar in verschillende klassen. Coureurs kunnen zich opgeven in de volgende klassen: Standaard, Vrije standaard, Stellingwerfcup, Toerwagen, Kever 1600, Sprint2000, Juniorklasse en Supersport. Elk jaar komen hier weer ruim 1500 toeschouwers af op dit geweldige spektakel! Deze zandcross in Makkinga is voor autosport- en feestliefhebbers elk jaar weer een prachtig evenement. Be there!

Omdat het dit jaar de 50ste editie is gaan we er een nog groter spektakel van maken. Een nog bekend te maken special act zal de toeschouwers voorzien van nog meer entertainment. Hou onze site en Facebook goed in de gaten!

Inschrijven kan hier op deze site bij het balkje autocross.