Dit jaar vindt het tentfeest plaats op woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus. We trappen op woensdag af met de kindermiddag. ’s Avonds beginnen we met de eerste ronde van het buurtvolleybal toernooi waarna we de avond afsluiten met de DJ’s Dirk & Jan. Donderdagmiddag beginnen we traditiegetrouw met het volksdansen waarna er ’s avonds de finales van het buurtvolleybal worden gespeeld. Na het grote succes van voorgaande jaren konden we niet anders dan ook dit jaar weer een Battle of the Bands te gaan organiseren. Tijdens deze avond zullen verschillende bands proberen de harten van het publiek te veroveren.

De indeling op het evenemententerrein gaat dit jaar veranderen want we hebben er voor het eerst een tweede tent bij! Vrijdagavond zal de kleine tent in het teken van Après-ski staan en op zaterdag zal het thema Disco zijn. Op het hoofdpodium van de grote tent zullen de coverband Royal Beat en DJ’s The Partysquad het publiek gaan vermaken. Dit belooft al met al een geweldige feestavond te worden! Zaterdag beginnen wij de dag met de Buurtspelen en om deze middag gezellig af te sluiten willen wij graag een Dorps Barbecue gaan organiseren. ’s Avonds speelt coverband Proost op het hoofdpodium van de grote tent. De feestweek wordt zondag afgesloten met The EUROS en Snollebollekes. Deze gehele week worden de verschillende activiteiten/bands en artiesten aan elkaar gedraaid door de DJ’s Dirk & Jan. Met hun jarenlange ervaringen weten ze er altijd weer een mooie avond van te maken! Rondom het feest zien wij ook graag de traditiegetrouwe buurtversieringen weer terugkeren. Wij zijn ook dit jaar weer erg benieuwd naar de mooie versieringen die de buurten altijd weer weten te bedenken/maken.

Online ticketing start halverwege juli ! Passe-partouts of losse kaarten zijn vanaf dan hier te koop.

Woensdag 21 augustus13.30 uur
18.30 uur
Kindermiddag
Buurtvolleybal
Donderdag 22 augustus14.00 uur
18.30 uur
21.00 uur
Volksdansen
Buurtvolleybal Finales
Battle Of The Bands
Vrijdag 23 augustus20.30 uurRoyal Beat & The Partysquad
Zaterdag 24 augustus13.00 uur

20.30 uur
Buurtspelen
Aansluitend op de Buurtspelen; de Dorps BBQ
Coverband Proost
Zondag 25 augustus20.00 uurThe EUROS & Snollebollekes